Μετά από αίτημα φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφασίστηκε όπως κατ΄ εξαίρεση διατεθούν στα ταμεία του ΓΣΠ παιδικά εισιτήρια, για τη σημερινή αναμέτρηση με την Αλκή, η οποία ξεκινά στις 18:00.

Η απόφαση για διάθεση των παιδικών εισιτηρίων αγώνα μόνο σε προπώληση, από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel” και μέσω του Online Ticketing, θα τεθεί σε ισχύ από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο καθώς:

1) Με τη διάθεση των παιδικών εισιτηρίων στις εισόδους του σταδίου, δημιουργείται αχρείαστη ταλαιπωρία τόσο στα παιδιά, όσο και στα άτομα που τα συνοδεύουν.

2) Δεν μπορούσε να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά και οι γονείς τους ή άλλα άτομα που τα συνοδεύουν, θα κάθονται σε συνεχόμενες θέσεις.

3) Δεν μπορούσε να τηρηθεί η ταξιθέτηση, καθώς γονείς/κηδεμόνες, στην προσπάθειά τους να βάλουν τα παιδιά τους να καθίσουν σε θέση δίπλα από τη δική τους, άθελά τους καταλάμβαναν θέσεις που ανήκουν σε κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. Ο Σύλλογος δέχτηκε σχετικά παράπονα από αρκετούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Ο Σύλλογος ενθαρρύνει τους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και επιθυμούν να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, όπως προχωρήσουν σε αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας, για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στις κερκίδες, δίπλα από τη δική τους.

Διαθέσιμα εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ για τον αγώνα με την Αλκή:

– Δυτική (κάτω διάζωμα): Περιορισμένος αριθμός Κανονικών εισιτηρίων
– Δυτική (πάνω διάζωμα): Κανονικά και σε αναλογία Μαθητικά και Παιδικά
– Ανατολική: Κανονικά και σε αναλογία Μαθητικά και Παιδικά

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 15 ευρώ (άνω των 25 χρόνων)
Μαθητικό: 10 ευρώ (Μαθητές/φοιτητές από 13 μέχρι και 24 χρόνων. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας, κατά την είσοδό τους στο στάδιο)
Παιδικό: 1 ευρώ (σε παιδιά κάτω των 12 χρονών)

Εάν καταστεί ανάγκη, θα ανοίξει και η Νότια κερκίδα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.