Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει την Κυριακή η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι “πράσινοι”, μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από την ΑΕΛ, στη Λεμεσό, καλούνται να φτάσουν στη νίκη, ώστε να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη σειρά των αγώνων της τελικής φάσης και να ξαναμπούν δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα και να παρουσιαστούν αγωνιστικά έτοιμοι για να φτάσουν στη νίκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 16:30.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Παναγιώτης Δουκανάρης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη εβδομάδα στη προπόνηση και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Γαβριήλ: «Δυστυχώς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα στον προηγούμενο αγώνα, κάτι που μας στοίχισε. Πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΛ κέρδισε δίκαια. Χάθηκε μια μάχη, όμως η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Ο καλαθοσφαιριστής μας τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία για τον επόμενο αγώνα, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Την Κυριακή ο στόχος είναι το 1-1. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα αν και η ΑΕΛ υπερτερεί σε εμπειρία. Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση, το πάθος και τη δύναμη. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη, μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Θα το πάμε βήμα-βήμα και αισιοδοξούμε πως στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Ο Δημήτρης Γαβριήλ θέλησε να ευχηθεί εκ μέρους όλης της ομάδας ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη του, Παναγιώτη Δουκανάρη: «Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλης της ομάδας, να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη μου, Παναγιώτη Δουκανάρη. Ο Παναγιώτης στάθηκε άτυχος την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση. Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει γερός στα γήπεδα».