Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας έχει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα καλαθόσφαιρας, η οποία θα αντιμετωπίσει στο στάδιο «Ελευθερία», την ΑΕΛ στις 16:00. Οι «πράσινοι» είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα της Λεμεσού και θέλουν την νίκη για να μειώσουν την διαφορά και να διατηρήσουν επαφή με την κορυφή.

Ενόψει του αγώνα αλλά και για την αποτίμηση της μέχρις στιγμής πορείας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο αρχηγός της ομάδας, Ορέστης Χριστοδουλίδης.

Αρχικά για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο ο Χριστοδουλίδης είπε:
«Σε γενικές γραμμές νομίζω πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Αποδώσαμε καλό μπάσκετ, αλλά πληρώσαμε δικά μας λάθη σε κάποια παιχνίδια όπως με την ΑΕΛ και την ΕΝΑΔ τα οποία χάσαμε. Αν αποφεύγαμε κάποια λάθη και οι αντίπαλοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους νομίζω μπορούσαμε να μην είχαμε δεχτεί ήττα μέχρι στιγμής όμως ότι έγινε, έγινε και εμείς βλέπουμε μπροστά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως:
«Μοναδικός στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα καθώς από το κύπελλο έχουμε αποκλειστεί. Στόχος είναι να αποδώσουμε καλό και γρήγορο μπάσκετ και να ακολουθούμε της οδηγίες και συμβουλές του προπονητή μας, Κυριάκου Αδάμου. Νομίζω πως θα πάμε καλά και θα καταφέρουμε να τερματίσουμε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ πρόσθεσε:
«Είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω θα κριθεί στο πια ομάδα θα έχει καλύτερη απόδοση και στο πόσο καλά έχει η προετοιμαστεί η κάθε ομάδα. Πάντα μετά από μια διακοπή είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστείς ξανά στα αγωνιστικά δεδομένα. Γενικά πιστεύω όμως πως αυτό το παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εμάς».

Ο Ορέστης Χριστοδουλίδης θέλησε να ευχηθεί στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑ για το νέο έτος
«Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο μας τον νέο χρόνο να έχει υγεία και ομόνοια. Επίσης μακάρι σαν ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η Βαθμολογία (8 αγώνες)
1 Α.Ε.Λ. 15
2 ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού 14
3 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας 14
4 ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου 13
5 Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ 12
6 ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς 9
7 Εθνική Ενόπλων 9 (7 αγώνες)
8 Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY 7 (7 αγώνες)

Οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής
Εθνική Ενόπλων VS ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας VS Α.Ε.Λ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού VS Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY
Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου