Ανοίγει σήμερα η αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει το διπλό σε βάρος της ΑΕΛ, στη Λεμεσό, για να σπάσει την έδρα του αντίπαλου και να αποκτήσει προβάδισμα στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα, «Νίκος Σολωμονίδης» και θα ξεκινήσει στις 19:45.

Στην τάξεις των “πρασίνων” υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Μάριος Γεωργίου: «Περιμένουμε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΛ, κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά όσο αφορά τη δυναμική. Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στη Λεμεσό».

Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα, ο Μάριος Γεωργίου σημείωσε: «Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Ακόμα και την περίοδο των εορτών δεν επαναπαυτήκαμε, δουλέψαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και θεωρώ πως αξίζουμε τον τίτλο, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα».