Θέσεις βάθρου, σε άλλον ένα αγώνα, πέτυχαν αθλητές της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου “Ανάβαση Σταυροβουνίου”, με ατομική χρονομέτρηση. 

Οι αθλητές μας που ανέβηκαν στο βάθρο είναι ο Sukrun Gunsoy, στην κατηγορία Μάστερ 2 και η Δήμητρα Κουκουμά, που κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Κορασίδων.

 

Τα αποτελέσματα για τους υπόλοιπους αθλητές θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες από την Κ.Ο.Π.Ο.

Είναι σημαντικό για την ομάδα μας το ότι αρκετοί αθλητές μας πλασάρονται στην πρώτη δεκάδα, σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως εάν δεν ανεβαίνουν στο βάθρο, καθώς κερδίζουν βαθμούς, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο σε ομαδικό επίπεδο.

 

Το κύπελλο Ποδηλασίας  κρίνετε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο από τους βαθμούς που παίρνουν οι αθλητές, ανάλογα με την κατάταξη τους στους αγώνες του κυπέλλου. Ανάλογα με τους βαθμούς που θα συγκεντρωθούν από τους αθλητές/τριες, αναδεικνύονται οι Κυπελλούχοι κάθε κατηγορίας.

Στο τέλος της διοργάνωσης υπολογίζονται οι βαθμοί που μάζεψαν οι αθλητές και αναδεικνύεται ο κυπελλούχος κάθε κατηγορίας. Όσον αφορά την ομαδική κατάταξη, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου  υπολογίζονται οι βαθμοί των πέντε καλύτερων αθλητών κάθε Σωματείου, ανεξαρτήτως αν είναι Άνδρες, Έφηβοι, Παίδες ή Πανπαίδες αθλητές για την Κατηγορία «Ομαδικό Ανδρών Ελίτ».

Το εκπληκτικό με την ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η ομαδικότητα που επιδεικνύει. Αξιοσημείωτο επίσης, είναι και το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές μας, παρά την κούραση τους, επισκέφθηκαν τον αθλητή μας, Αντρέα Πετρίδη, που παραμένει παροπλισμένος, μετά το ατύχημα που είχε στον περασμένο αγώνα και του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, όπως επίσης και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Αντρέας Πετρίδης, μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο, υπολογίζετε πως θα είναι παρών στους αγώνες Πρωταθλήματος.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Αντρέα και νέες επιτυχίες με την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.  

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512