Άλλη μία επιτυχημένη παρουσία κατέγραψε η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον Αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Τροόδους ανεβάζοντας αρκετούς αθλητές στο βάθρο.

Στην κατηγορία ανδρών, ο Ανδρέας Χριστοφή τερμάτισε στην 3η θέση, παρά το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός αθλητής της ομάδας μας που συμμετείχε στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

Στην κατηγορία Μάστερ 2, ο Μιχάλης Θεοχάρους κατετάγη στη 2η θέση και  δείχνει ότι σταδιακά ανεβάζει το επίπεδό του. Στην ιδία κατηγορία, ο Sukrun Gunsoy, τερμάτισε στην 5η θέση.

Στην κατηγορία των Παίδων κάτω των 15, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης τερμάτισε στην 3η θέση, ο Χριστόδουλος Νικηφόρου ακολούθησε στη 4η και ο Κωνσταντίνος Χριστοφής στη 5η. 

Στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 17 χρόνων, η Δήμητρα Κουκουμά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση της τερματίζοντας στην 1η θέση, με την Γεωργία Γιαγκουλλά να τερματίζει στην 3η θέση.

Στην κατηγορία CFA γυναίκες κάτω των 19, η νεαρή για την κατηγορία Ελένη Κουκουμά, τερμάτισε στην 2η θέση.

Ωραία προσπάθεια κατέβαλε ο Ανδρέας Σολομού στην κατηγορία Μάστερ 1, που τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ ο Πάρης Χατζήπαναγη  στον πρώτο του αγώνα δρόμου με συναγωνισμό, τερμάτισε στην κατηγορία Μαστερ 30-34  στην 5η θέση .

Οι έγραφες στην Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζονται.

Για παιδιά 6-13 χρόνων οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας υπότην επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.

Για εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97609701/99671512