Συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις δίνουν οι αθλητές της ποδηλατικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο 3ου και 4ου τύπου Cirquit «Summer Cup 2013», που διοργανώθηκε στην περιοχή Κοκκινοτριμυθιάς, σε κυκλική διαδρομή (circuit) μήκους 850 μέτρων. 

Οι Κυριάκος Σταύρου και Σάββας Αναστασίου, σε συνεργασία με την ΚΟΠΟ, διοργάνωσαν τους αγώνες, ενώ ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας διοργανώθηκε εις μνήμη του Κυριάκου Χαραλάμπους Καναπέ, με την ευγενή χορηγία της εταιρείας μεταφορών «ΚΑΝΑΠΕΣ TRANSPORT».
Ο γρήγορος και με πολύ ψηλό ρυθμό αγώνας, είχε αλλεπάλληλες επιθέσεις αθλητών από τις πρώτες στροφές του αγώνα. Οι αθλητές Αθανασιάδης, Πετρίδης, Χριστοφόρου Άντρια και Δαμάλα, έκαναν ατομικές προσπάθειες  να αποσπαστούν του κυρίως γκρουπ, όμως η υψηλή ταχύτητα αυτού, έπιανε γρήγορα τους αποσπασμένους.  
Ο 4ος και τελευταίος αγώνας της διοργάνωσης Summer Cup  διήρκησε κάτω από μια ώρα, με τον πρώτο αθλητή να περνά την γραμμή τερματισμού στα 50 λεπτά περίπου. Η γενική κατάταξη των αθλητών μας μετά από 4 αγώνες:
1. Μάριος Αθανασιάδης, 2η Θέση – κατηγορία Ανδρών
2. Ανδρέας Πετρίδης, 1η θέση  – κατηγορία Εφήβων
3. Μαρκος Χριστοδουλιδης, 3η θέση – κατηγορία Εφήβων
4. Αντρια Χριστοφόρου, 1η θέση – κατηγορία Γυναικών
5. Κωστας ψυχη, 2η θέση – κατηγορία Μάστερ 2
6. Κουλης Δαμαλα, 3η θέση – κατηγορία Μάστερ 2

Τον αγώνα απολαυσαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος που παρευρεθήκαν στην διοργάνωση. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.