Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές της ποδηλατικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Aphrodite’s Trophy 2013, καταλαμβάνοντας τις τρείς πρώτες θέσεις του βάθρου.
Ο αγώνας διοργανώθηκε την Κυριακή, 31 Μαρτίου, για μια ακόμη χρονιά στο φιλόξενο χώρο γύρω από τα χωριά Τοχνη και Καλαβασος. Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν σημαντικά στο να πραγματοποιηθεί ο μαραθώνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας  με πλήθος συμμετοχών, Κύπριων και ξένων αθλητών. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο τελευταίος από σύνολο οκτώ αγώνων ορεινής ποδηλασίας του sunshine cup που συνδιοργανώνουν η Bike event Management και η Ομοσπονδία ποδηλασίας.
Με αφετηρία το χωριό Τόχνη η διαδρομή ξεκίνησε με στρωτή ανηφόρα και μέσω του φράκτη Καλαβασού ο αγώνας τερματίζει στο χωριό Καλαβασός, στα 48 χλμ, για κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες παίδων και Μάστερ πραγματοποίησαν τη διαδρομή των 28 χλμ. 
Τα επίσημα αποτελέσματα: 
1η θέση Μαριος Αθανασιαδης (elite 48 km), χρόνος 2:16:00 
2η θέση Ανδρέας Πετρίδης (έφηβος 48 km), χρόνος 3:00:00
1η θεση Άντρια Χριστοφόρου (elite 48 km), χρόνος 2:39:00
3η θεση Ανδρεας Πουλλάκος (Παίδες 28 km), 1:17:00
1η θεση Κούλης Δαμαλά (Μαστερ 28 km), χρόνος 1:37:00

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.