Τον άλλο της μεγάλο στόχο κυνηγά την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς φιλοξενεί στο στάδιο “Ελευθερία” την Ανόρθωση, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. 

Οι “πράσινοι” θέλουν να πραγματοποιήσουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα, που θα τους καθιστά το μεγάλο φαβορί, ενόψει και του επαναληπτικού της 4ης Μαρτίου 2016. 

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας, που μετρά 18 συνεχόμενες νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος και 16 συναπτές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με το +10 στην κορυφή της βαθμολογίας, με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ψυχολογία των πετοσφαιριστών είναι σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα. 

Υπενθυμίζεται πως τα Κανονικά εισιτήρια διαρκείας (αξίας 30 ευρώ), δεν ισχύουν για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου, αλλά ούτε και για την φάση των play-off του πρωταθλήματος. Αντίθετα, τα εισιτήρια διαρκείας Gold, ισχύουν κανονικά για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η εισφορά εισόδου για τον αυριανό (26/02) αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. 

Επιπλέον, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει θέσει σε κυκλοφορία “πακέτο” εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, για τη φάση των play-off, το οποίο κοστίζει 10 ευρώ. Η εισφορά εισόδου για το κάθε ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια για τα play-off, έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ

Τα “πακέτα” εισιτηρίων για την φάση των play-off θα διατίθενται στις εισόδους του σταδίου “Ελευθερία”, στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, αλλά και από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel. 

Ημιτελική φάση κυπέλλου, 1ος αγώνας

26/02, 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση

26/02, 20:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Καραβά

Ημιτελική φάση κυπέλλου, 2ος αγώνας

04/03, 20:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ

04/03, 20:00 ΑΕΚ Καραβά – Νέα Σαλαμίνα