Συνέχεια στην αγωνιστική και βαθμολογική της άνοδο θέλει να δώσει η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία φιλοξενεί απόψε (21/11, 19:30) στο στάδιο «Ελευθερία» τη Νέα Σαλαμίνα, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως η πρωτοπόρος ΑΕΚ Καραβά πέτυχε νίκη τριών βαθμών σε βάρος της Αναγέννησης και αυτό αυξάνει την αναγκαιότητα για να φτάσουν και οι ίδιοι σε ανάλογο επίτευγμα. Απέναντί της η ομάδα μας θα έχει έναν αντίπαλο που προέρχεται από σπουδαία νίκη απέναντι στην Ανόρθωση (3-0), κάτι που αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι. 
Υπάρχει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, αλλά και δυναμική στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τα τελευταία συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο η σοβαρότητα και η αφοσίωση στον στόχο είναι επίσης στοιχεία που ξεχωρίζουν στην ομάδα μας, η οποία είναι πλήρως συνειδητοποιημένη ως προς της συνθήκες του αποψινού δύσκολου αγώνα. 
«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και είμαστε αποφασισμένοι να την πάρουμε. Μπορεί η αντίπαλός μας να μην είναι στα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά τα αποτελέσματά της στη σεζόν δείχνουν ότι είναι ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης. Συνεπώς, πρόκειται για παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση», επεσήμανε σε χθεσινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο διεθνής πετοσφαιριστής, Άγγελος Αλεξίου. 
Μεγάλο «όπλο» για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ασφαλώς η έδρας της, με τον κόσμο της ομάδας μας να επιβάλλεται να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλο ένα δυναμικό παρών, ανάλογο με την σπουδαία παρουσία που είχε στον πρόσφατο Ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση. 
«Έχουμε ανάγκη τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας για να κερδίσουμε. Η παρουσία του επιδρά πολύ θετικά στους πετοσφαιριστές, τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν και τους κρατά σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πέραν από τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει στο αγωνιστικό, η παρουσία του κόσμου δίνει και οικονομικό στήριγμα στο τμήμα. Ως γνωστό στα κλειστά, οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι, συνεπώς η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο είναι άκρως σημαντική» επεσήμανε ο Άγγελος Αλεξίου. 
Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ στο στάδιο θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας του τμήματος.  
5η αγωνιστική
17/11 ΑΕΚ Καραβά – Αναγέννηση 3-0
21/11, 19:30 ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ
21/11, 19:30 Ανόρθωση – Παφιακός
21/11, 19:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα
Βαθμολογία (4η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ Καραβά 15-2 15
2. Παφιακός 10-3 9
3. Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ 10-5 8
4. Ανόρθωση 9-8 6
5. Ν. Σαλαμίνα 8-9 6
6. Αναγέννηση 5-13 4
7. ΑΠΟΕΛ 4-11 2
8. ΕΝΠ 2-12 1
* ΑΕΚ Καραβά και Αναγέννηση έχουν από πέντε αγώνες.