Η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, της Αλκής και της Αγίας Νάπας, Εμιλιάνο Φούσκο, δίνει τον τελευταίο χρόνο μεγάλη μάχη για τη ζωή του τρίχρονου υιού της, Λούσιο, που διαγνώστηκε με μια δύσκολη και ιδιόμορφη μορφή καρκίνου (high risk metastatic neuroblastoma N-MYC amplified).

Μετά από αρκετές και επίπονες θεραπείες, ο μικρός χρειάζεται να μεταβεί με την οικογένειά του στο Helen DeVos Children’s Hospital, του Μίσιγκαν, για να ακολουθήσει μια νέα θεραπεία, η οποία σύμφωνα με τις μελέτες, έχει βοηθήσει το 86% των παιδιών να παραμείνουν χωρίς καρκίνο, για τα πρώτα 4 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της αρχικής θεραπείας τους.

Ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η σύζυγός του διαμένουν στη Γερμανία, όπου ο μικρός ακολουθεί θεραπείες και δεν είναι σε θέση να εργαστούν. Χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να βοηθήσουν τον μικρό Λούσιο να κρατηθεί στη ζωή. Η νέα θεραπεία που απαιτείται, έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον κόσμο της, όπως και φιλάθλους όλων των ομάδων, όπως υποστηρίξουν την προσπάθεια της οικογένειας του Εμιλιάνο Φούσκο.

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο: www.gofundme.com/luciofusco