Με μεγάλη διάθεση και αρκετές φιλοδοξίες, συνεχίζεται η μεθοδική δουλειά στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας του Σωματείου μας, η οποία έχει ανεβάσει σημαντικά το επίπεδό της, σε σχέση με τα δεδομένα που ίσχυαν την περσινή αγωνιστική περίοδο. 

“Διακρίνω ότι υπάρχει ενθουσιασμός και μεγάλη θέληση από τα παιδιά, για να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθόσφαιρας. Αυτό που ξεχωρίζει, είναι το πόσο εύκολα μαθαίνουν αυτά που προσπαθούμε να τους διδάξουμε” επεσήμανε ο προπονητής της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώργος Γεωργίου. 

Όσο αφορά τις ιδιαιτερότητες στις προπονήσεις των παιδιών, ο Γιώργος Γεωργίου τόνισε: “Χωρίζουμε τα παιδιά σε ηλικιακές κατηγορίες. Δίνουμε κίνητρα στις προπονήσεις και τις κάνουμε όσο πιο διασκεδαστικές μπορούμε, ούτως ώστε να κρατούμε τα παιδιά συγκεντρωμένα και σε εγρήγορση. Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας, ότι δεν υπάρχει όριο στην εξέλιξη των παιδιών”.  

Ακολούθως, ο Γιώργος Γεωργίου εξηγεί σε ποιους τομείς δουλεύονται τα παιδιά, ανάλογα και με την ηλικιακή κατηγορία τους: “Στα παιδιά κάτω των δέκα χρόνων, η προπόνηση βασίζεται περισσότερο στη διασκέδαση. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, σταδιακά διδάσκουμε τα βασικά που πρέπει ένας καλαθοσφαιριστής να γνωρίζει, όπως για παράδειγμα την ντρίμπλα, σταμάτημα, σουτ, επικοινωνία κτλ. Δουλεύουμε βάση συγκεκριμένου πλάνου”. 

Η καλύτερη διαφήμιση της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας, είναι η δουλειά που επιτελείται σε αυτήν, υπογράμμισε ο Γιώργος Γεωργίου: “Φιλοδοξούμε πως, μέσα από τη δουλειά μας, σταδιακά θα προσελκύσουμε και άλλα παιδιά. Ήδη, αρκετά παιδιά που είναι στην Ακαδημία μας, λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένα από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, προσκαλούν συγγενείς ή φίλους τους για να ενταχθούν και αυτοί στην Ακαδημία”. 

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζονται, για αγόρια και κορίτσια, από 6 μέχρι 16 χρόνων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε: 99585803.