Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα του Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, κατά την οποία η ομάδα μας έχει θέσει ως στόχο τη δυναμική πορεία. 
Πρώτος το λόγο πήρε ο συντονιστής της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθόσφαιρας, Ρένος Χατζηβασίλης, ο οποίος επεσήμανε: «Κάνουμε μία νέα αρχή φέτος. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία, όμως ελπίζουμε σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Νομίζω είμαστε έτοιμοι για μία δυναμική πορεία. Το Σωματείο βρίσκεται δίπλα μας, αν και υπάρχουν τα οικονομικά προβλήματα. Με κατανόηση και ομαδικότητα θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, την Ψησταριά «Καπάτσος», την RPS και την Papa John’s Pizza. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε».
Ακολούθως μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας, Μιχάλης Τσαγγαρίδης: «Ευχαριστώ τη νέα διοίκηση του Σωματείου για την επιλογή να είμαι για μία ακόμα χρονιά προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίας μεγάλης ομάδας και μεγάλης οικογένειας. Πιστεύω κάναμε καλές μεταγραφικές επιλογές, μέσα από το περιορισμένο μπάτζετ που είχαμε στη διάθεσή μας και στόχος μας είναι μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».
Στη συνέχεια έκανε τη δική του τοποθέτηση ο αρχηγός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Παπακώστας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος αρχίζει μία νέα προσπάθεια με μία ανανεωμένη ομάδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για μία αξιοπρεπή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο».
Το παρών του στη δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσε και ο ιδιοκτήτων των Ψησταριών Καπάτσος, εταιρία που είναι ο κύριος χορηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος: «Ευχαριστούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτήν τη συμφωνία. Η συνεργασία θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό σε αυτήν την εποχή ο κάθε άνθρωπος να στηρίζει τον άλλο. Εμείς απο την πλευρά μας είμαστε κοντά στον αθλητισμό και προσπαθούμε να τον στηρίζουμε. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα».
Ακολούθως, ο προπονητής της ομάδας μας, Μιχάλης Τσαγγαρίδης, επεσήμανε για το αγωνιστικό προφίλ που επιθυμεί να δώσει στην ομάδα μας: «Όσοι παρακολουθούν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα θα είναι ευχαριστημένοι από το στιλ που είχαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα προηγούνεα χρόνια. Με εκφράζει απόλυτα το γρήγορο μπάσκετ, με σκόρερ από μακρινή απόσταση. Αυτά εκφράζουν το σύγχρονο μπάσκετ».