Επιστέγασμα της μεθοδικής και επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται στο Τμήμα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν τα αποτελέσματα στους αγώνες πρωταθλημάτων δρόμου που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία  Ποδηλασίας.

Η παρουσία της ομάδας μας ήταν εκπληκτική και σε αυτήν έχουν συνεισφέρει όλοι ανεξαιρέτως. Από τον Τεχνικό Διευθυντή, Πόλυ Πουμπουρή και την POLYS BIKES, τους προπονητές, Κυριάκο Κουκουμά και Μαρία Κινέζου, τον τεχνικό, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, το προσωπικό, τους εθελοντές, τους γονείς και ασφαλώς τους αθλητές μας. Η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λειτουργεί με πλήρη εξειδίκευση και επαγγελματισμό, ενώ ξεχωρίζει για την οργάνωσή της, τόσο σε τεχνική υποστήριξη, όσο και σε τροφοδοσία των αθλητών. 

Σημαντικό να αναφερθεί πως το Τμήμα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαθέτει δικά του ποδήλατα, τα οποία χρησιμοποιούνται από αθλητές, ειδικά στο ξεκίνημα της παρουσίας τους, αλλά και από νεαρούς αθλητές των οποίων οι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν άμεσα ποδήλατο. Επίσης, το Τμήμα διαθέτει μερικά από τα πιο σύγχρονα χρονομετρικά ποδήλατα, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους αθλητές μας, ανάλογα από τις ανάγκες των αγώνων.

Η Ακαδημία Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, έχοντας  δύο εξαιρετικούς και άρτια καταρτισμένους προπονητές, τους Κυριάκο Κουκουμά και Μαρία Κινέζου, αλλά και αρκετά παιδιά που προπονούνται με αφοσίωση και φιλοδοξίες. 

Μετά τις επιτυχίες στα πρωταθλήματα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής, την ομάδα μας περιμένουν αγώνες κυπέλλου, αλλά και το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, με στόχο και πάλι να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου 2017:

Πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης:

Παίδες

Πρωταθλητής: Χριστόδουλος Νικηφόρου 

Τριταθλητής: Ειρηναίο Δημητριάδη 

Κορασίδες

Πρωταθλήτρια: Δήμητρα Κουκουμά 

Παμπαίδες

Πρωταθλητής: Αντρέας Κωνσταντίνου 

Παγκορασίδες

Δευτεραθλήτρια: Ελένη Κουκουμά 

Μάστερ 2

Δευτεραθλητής: Αλέξης Κέστας 

Τριταθλητής: Μιχάλης Θεοχάρους

Πρωτάθλημα αντοχής: 

Παίδες

Πρωταθλητής: Κωνσταντίνος Παυλίδης 

Κορασίδες

Πρωταθλήτρια: Δήμητρα Κουκουμά 

Παμπαίδες

Πρωταθλητής: Αντρέας Κωνσταντίνου 

Δευτεραθλήτρια: Ελένη Κουκουμά 

Μάστερ 1

Δευτεραθλητής: Στράτος Ευστρατίου 

Μάστερ 2

Δευτεραθλητής: Μαρίνος Μεσαρίτης 

Τριταθλητής: Μιχάλη Θεοχάρους 

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζονται. 

Εγγραφή 20 ευρώ: με δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας.

Δίδακτρα 35 ευρώ τον μήνα: τρεις προπονήσεις τη βδομάδα στο πάρκο της Αθαλάσσας.

Για εγγραφές στην Ακαδημία επικοινωνήστε: 97609701 / 99671512