Επίσκεψη στο μοναστήρι του Αποστόλου Αντρέα πραγματοποίησε χθες η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και η εφορία του τμήματος, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. 
Η ιερή επίσκεψη λειτούργησε ευεργετικά και στην ενίσχυση του οικογενειακού κλίματος της ομάδας μας, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι αθλητές κατά την αποχώρησή τους από το μοναστήρι, έδωσαν την υπόσχεση πως σε περίπτωση που κατακτήσουν κάποιο τίτλο φέτος, θα τον φέρουν στο ιερό αυτό χώρο. 
Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα μας στην περίοδο της προετοιμασίας της, με παιχνίδι απέναντι στον Παφιακό, που διεξήχθη στην Πάφο και το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 3-1. Το τμήμα πετόσφαιρας ευχαριστεί δημόσια τον Παφιακό, τόσο για την παραχώρηση της ομάδας του, όσο και για το δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή μας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.   
Η ομάδα μας εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη των φετινών της αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς την Παρασκευή θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Ελευθερία» την Αναγέννηση Δερύνειας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
Πριν από τη σημερινή προπόνηση θα τελεστεί αγιασμός από τον Πάτερ Σάββα, ενώ αύριο (14/10) το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει της έναρξης της σεζόν 2013-14.