Την Κυριακή, 2 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε το τέταρτο σκέλος του «Cyprus Sunshine Cup 2014», που διεξήχθη στην κυκλική διαδρομή XCO της Μάντρας του Καμπιού. 
Οι αθλητές της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν εξαιρετική παρουσία στον τετραήμερο αγώνα,  με τους Μάριο Αθανασιάδη (Άντρες) να τερματίζει  στην 51η θέση  και δεύτερος Κύπριος στην γενική κατάταξη και την Άντρια Χριστοφόρου (Γυναίκες) να τερματίζει στην 19η θέση και πρώτη Κύπρια αθλήτρια. Οι συνολικοί χρόνοι των Μάριου Αθανασιάδη και Άντριας Χριστοφόρου μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων αγωνισμάτων ήταν 6:16:31 και 6:39:45 αντίστοιχα. 
Επιπρόσθετα, ο αθλητής Οδυσσέας  Πατσαλοσαβής (Παίδες) κατάφερε μετά από σκληρό αγώνα να ανέβει στην 1η θέση. Εντυπωσιακός ήταν και ο Ανδρέας Μιλτιάδους (έφηβοι) που τερμάτισε στην 9η θέση γενικής και πρώτος Κύπριος αθλητής στους έφηβους, με συνολικό χρόνο 6:02:21. Ο Ανδρέας Χριστοφή (Άντρες) διατηρούσε σταθερή θέση τις πρώτες τρεις μέρες του αγώνα, όμως μια πτώση την τέταρτη μέρα τον κράτησε πίσω στην γενική κατάταξη. Την πρώτη θέση στην Γενική κατάταξη Men Elite  κέρδισε ο Fabin Giger (GIANT PRO XC TEAM) και η Jolland Neff (GIANT PRO XC TEAM) στις Women Elite.
Στη φωτογραφία η Άντρια Χριστοφόρου που αναδείχθηκε πρώτη Κύπρια αθλήτρια στο «Cyprus Sunshine Cup 2014».