Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας που διοργάνωσε η ομάδα μας, “Ανάβαση Κλήρου – Φικάρδου”, με ατομική χρονομέτρηση, για το κύπελλο ποδηλασίας δρόμου. Η διοργάνωση αποτέλεσε γιορτή για την Κυπριακή Ποδηλασία και τους αθλητές που συμμετείχαν, αφού εκτός από τον ασφαλισμένο αγώνα, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου και να απολαύσουν τη φιλοξενία που πρόσφερε η ομάδα μας, αλλά και οι χορηγοί μας. 

Το ποδηλατικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τους κοινοτάρχες και τα κοινοτικά συμβούλια Κλήρου-Φικάρδου για την φιλοξενία και την βοήθεια που προσέφεραν, καθώς και όλους τους χορηγούς της ομάδας μας για την στήριξη τους . 

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το στέλνουμε στις δεκάδες εθελοντών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς την Κυριακή, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, για να έχουμε μια εξαιρετική από πλευράς ασφάλειας διοργάνωση. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε ξανά σημαντικές επιτυχίες, σκορπώντας την υπερηφάνεια σε όλους στο Τμήμα Ποδηλασίας. 

Αναλυτικά στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε αρκετά βάθρα:

Ο Στράτος Ευστρατίου στην κατηγορία Μάστερ 1η κατέλαβε την 3η θέση, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή του.  

Στην Κατηγορία Μάστερ 2, στο βάθρο ανέβηκαν δυο αθλητές μας με μεγάλες δυνατότητες, ο Μαρίνος Μεσαρίτης που κατέλαβε την 2η θέση και ο Μιχάλης Θεοχάρους που τερμάτισε στην 3η θέση . 

Στην κατηγορία των παίδων ο Χριστόδουλος Νικηφόρου κατέλαβε την 3η θέση και συνεχίζει την σταθερή βελτίωση, δείχνοντας σημάδια των μεγάλων δυνατοτήτων. 

Στους Παμπαίδες, στην 1η θέση τερμάτισε ο Αντρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος αποτελεί την αποκάλυψη της χρονιάς για την ποδηλατική μας ομάδα, αφού άρπαξε την ευκαιρία και σημειώνει επιτυχίες από τους πρώτους του επίσημους αγώνες, μετά την προώθησή του στην αγωνιστική ομάδα, από την ακαδημία μας .

Στης κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά κατέλαβε την 1η θέση, ανεβάζοντας τις επιδώσεις της σε πιο ψηλά επίπεδα σε σχέση με το επίπεδο της κατηγορία της. 

Στην Κατηγορία των Παγκορασίδων, στην 2η θέση τερμάτισε η Ελένη Κουκουμά, στον πρώτο της επίσημο αγώνα ανάβασης με χρονόμετρο. Έχασε δε με διαφορά μερικών δευτερολέπτων την πρώτη θέση, συνεχίζοντας από το σημείο που σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα.  

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλοι οι αθλητές μας δίνουν το καλύτερο τους εαυτό κάθε αγώνα και βοηθάνε με τους βαθμούς που μαζεύουν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να επιτύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τους σημαντικούς βαθμούς, στην προσπάθεια για κατάκτηση του κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου. 

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. 

Για τα παιδιά 6-14 χρόνων, οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας, υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 / 99671512