Τρεις εντός έδρας αγώνες περιλαμβάνει, τις επόμενες μέρες, το αγωνιστικό πρόγραμμα τριών Τμημάτων του Σωματείου μας, του Φούτσαλ, της Πετόσφαιρας και της Καλαθόσφαιρας. 
Πρώτη στην “μάχη” ρίχνεται η ομάδα φούτσαλ, η οποία στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φιλοξενεί την Ελπίδα Αστρομερίτη, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015 και θα ξεκινήσει στις 20:30. Η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Εθνικό Λατσιών, ούτως ώστε να “κτίσει” ένα νικηφόρο σερί, που θα της επιτρέψει να πλησιάσει την κορυφή. 
Την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015, η ομάδα πετόσφαιρας δίνει νέο παιχνίδι ντέρμπι, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά. Οι “πράσινοι” μετρούν το απόλυτο στις μέχρι στιγμής αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς. Η ομάδα μας, γνωρίζει πολύ καλά πως για να διατηρηθεί στην κορυφή, εκεί όπου “συγκατοικεί” με τον Παφιακό, θα πρέπει να καταβάλει την αντίσταση και της ΑΕΚ Καραβά. 
Πρεμιέρα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έχει την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015, η ομάδα καλαθόσφαιρας, η οποία θα αναμετρηθεί με τη νεοφώτιστη στην α΄ κατηγορία, Αναγέννηση Γερμασόγειας, στο στάδιο “Ελευθερία”, σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:00. Το Τμήμα έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης και δημιουργίας στέρεων βάσεων, πάνω στις οποίες, σε βάθος χρόνου, θα επιχειρήσει να “κτίσει” μία δυνατή ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν η προσπάθεια στο πρωτάθλημα ξεκινήσει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. 
Τα τρία Τμήματα του Σωματείου μας χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στους αγώνες που έχουν να δώσουν τις επόμενες μέρες. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας του κάθε Τμήματος. 
Ραντεβού, λοιπόν, στο στάδιο “Ελευθερία”!