Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Χριστοφή, ο οποίος τερμάτισε στην 1η θέση, η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρουσία στον 10ο αγώνα Κυπέλλου Κύπρου. 

Ο Αντρέας Χριστοφή με συγκλονιστική εμφάνιση κέρδισε τον αγώνα με διαφορά σχεδόν ενός λεπτού από τους υπόλοιπους αθλητές.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την ομάδα μας: 

Στην κατηγορία Men Elite, ο Αντρέας Χριστοφή τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 2:43:43. 

Στην κατηγορία Master 2 ο Μιχάλης Θεοχάρους κατέλαβε την 2η θέση, με χρόνο 1:56:48.

Στην κατηγορία Gadet Boys, δυο παιδιά της Ακαδημίας μας ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο βάθρο, με τον Παναγιώτη Σταύρου να τερματίζει στη 2η θέση, τον Στέφανο Ιακώβου στην 3η Θέση και τον Ηλία Σταύρου στην 4η θέση. 

Στην κατηγορία CFA Master 1 Men, ο Πάρις Χατζήπαναγης κατέλαβε την 4η θέση, παρά το πρόβλημα που παρουσίασε το ποδήλατό του και δείχνει αγώνα με αγώνα πιο έτοιμος για την κατηγορία των αντρών. 

Στην κατηγορία Gadet Boys U15, ο Χριστόδουλος Νικηφόρου τερμάτισε στη 2η θέση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφή στην 3η θέση.

Στην κατηγορία Gadet Girls, η Δήμητρα Κουκουμά τερμάτισε για άλλον ένα αγώνα στην 1η θέση και η Γεωργία Γιαγκουλλά στην 3η θέση. 

Στην κατηγορία CFA U19 Girls, η νεαρή για την κατηγορία Ελένη Κουκουμά, τερμάτισε στην 1η θέση. 

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν απόλυτα τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ειδικότερα στην Ακαδημία του Τμήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αποτελούν την ομάδα ποδηλασίας, καθώς με τις επιδώσεις τους ανεβάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. 

Οι έγραφες στην Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά.

Για τα παιδιά του κλιμακίου 6-12 χρόνων, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο πάρκο Αθαλάσσας υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών, με αναγνωρισμένα διπλώματα της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλασίας UCI.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 / 99671512.