Επιβεβαίωσε τις μεγάλες της φετινές δυνατότητες η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε με επιβλητικό τρόπο την Αναγέννηση στη Δερύνεια με σκορ 1-3, στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ξέφυγε στους πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση στην οποία «συγκατοικούν» η σημερινή της αντίπαλος και η Ανόρθωση. 
Οι «πράσινοι» αν και συνάντησαν δυσκολίες στο πρώτο σετ, το οποίο έχασαν με 25-23, στη συνέχεια έβγαλαν καρδιά νικητή, ξεδίπλωσαν την ποιότητα και το ταλέντο τους και σε συνδυασμό με την τεράστια «δίψα» για υπέρβαση στη φετινή σεζόν, γύρισαν το παιχνίδι. Στο δεύτερο σετ κέρδισαν με 19-25, στο τρίτο σετ με 20-25, ενώ στο καθοριστικό τέταρτο σετ «τελείωσαν» την Αναγέννηση μέσα στην «καυτή» της έδρα με 16-25.
Η νέα επιτυχία για την ομάδα πετόσφαιρας πανηγυρίστηκε θερμά από όλους τους συντελεστές του τμήματος πετόσφαιρας, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ικανή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο παράλληλα υπάρχει σοβαρότητα  και πειθαρχία, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως μόνο με συνέχιση της σκληρής δουλειάς οι στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν. 
Αποτελέσματα (8η αγωνιστική)
Αναγέννηση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
Ανόρθωση – Ν. Σαλαμίνα 3-0
Α.Ε. Καραβά – Παφιακός 3-0
ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιάς Φρενάρους 3-2
Βαθμολογία (8 αγώνες)
1. ΟΜΟΝΟΙΑ 21
2. Αναγέννηση 16
3. Ανόρθωση 16
4. Ν. Σαλαμίνα 11
5. ΑΕΚ Καραβά 10
6. Παφιακός 9
7. Ολυμπιάς 7
8. ΑΠΟΕΛ