Με μεγάλο στόχο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2014-15, η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (17/10, 19:30) την Ανόρθωση, στην αίθουσα «Κίτιον», στη Λάρνακα, στον αγώνα για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών. 
Η ομάδα μας, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχει δώσει, έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και πως όσο ο χρόνος περνά ανεβάζει επίπεδα ετοιμότητας. Υπάρχει αποφασιστικότητα για νίκη επί της Ανόρθωσης, ούτως ώστε να ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο αυτή η σεζόν. 
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, με την Ανόρθωση να βγαίνει νικήτρια από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις (το 1995 με 3-0 σετ και το 2009 με 3-2 σετ). Η ομάδα μας συμμετέχει για 5η φορά στον θεσμό, χωρίς να έχει ακόμη κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ η Ανόθρωση μετρά επτά κατακτήσεις. 
Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια του τουρνουά του Παφιακού «Ευάγγελος Φλωράκης» και η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κερδίσει με 3-0 σετ. Οι διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι διεθνείς κ.κ. Γ.Σοφοκλέους και Γ.Παπαγεωργίου.
Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, μετά από σύσκεψη που έγινε με τις δύο ομάδες, τον αγώνα θα παρακολουθήσει μόνο αριθμός ατόμων με ονομαστικό κατάλογο που θα έχουν μαζί τους οι υπεύθυνοι των Σωματείων και με επίδειξη της ταυτότητάς τους θα εισέρχονται στις κερκίδες του γηπέδου. 
Η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει την κερκίδα όπου βρίσκονται οι επίσημοι (ανατολική), ενώ η Ανόρθωση θα καταλάβει την κερκίδα απέναντι από τους επισήμους (δυτική). Οι εισόδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.