Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει πως ο 32χρονος διεθνής λίμπερο, Αντώνης Αντωνίου, ενημέρωσε πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. 

Ο λόγος που τον οδήγησε στην πιο πάνω απόφαση, ήταν το γεγονός πως είχε κουραστεί από το καθημερινό δρομολόγιο Πάφος – Λευκωσία, κάτι που τον οδήγησε στην επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της επαρχίας του, τον Παφιακό. 

Ο Αντώνης Αντωνίου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας, για δύο αγωνιστικές περιόδους, χρονικό διάστημα στο οποίο πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δυο Σούπερ Καπ.  

Παράλληλα, στα δύο χρόνια που φόρεσε το τριφύλλι στο στήθος επέδειξε επαγγελματισμό και αφοσίωση, ενώ πάντοτε αγωνιζόταν με πάθος και δυναμισμό, επιδεικνύοντας σεβασμό στο Σωματείο μας και την ιστορία του, αλλά και στον κόσμο της ομάδας μας.   

Το Τμήμα Πετόσφαιρας και η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευρύτερα, ευχαριστεί θερμά τον Αντώνη Αντωνίου για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον Αντώνη Αντωνίου.