Με το εντυπωσιακό σερί των 13 διαδοχικών νικών, η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πετόσφαιρας, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ Καραβά από την Ανόρθωση και αύξησε στους πέντε βαθμούς την απόσταση από τη 2η θέση. 
Απομένουν οι έξι αγώνες των Play – Off Τίτλου, για να ολοκληρώσει η ομάδα μας μία τεράστια επιτυχία, την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία του Τμήματος Πετόσφαιρας του Σωματείου μας. Οι κόποι και οι θυσίες όλων όσων αποτελούν αυτήν την πολύ σπουδαία ομάδα, είναι σε πολύ καλό δρόμο για να εξαργυρωθούν. 
Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητά την στήριξη της μεγάλης οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην τελική ευθεία της σεζόν. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη βοήθεια, από την παρουσία του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στο γήπεδο, δίπλα στους προπονητές και στους αθλητές μας. Με τη συμπαράσταση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να χαθεί. 
Για τον σκοπό αυτό έχει εκδοθεί ένα ενιαίο εισιτήριο και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες των Play – Off τίτλου, αξίας 15 ευρώ το κανονικό και 10 το μαθητικό, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Θερμή παράκληση από το Τμήμα Πετόσφαιρας, όπως εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί. 
Πιο κάτω παραθέτουμε το πρόγραμμα της ομάδας μας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:
06/02 Παφιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ
13/02 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Καραβά
20/02 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ
27/02 ΑΕΚ Καραβά – ΟΜΟΝΟΙΑ
06/03 ΟΜΟΝΟΙΑ  – Ανόρθωση
13/03 ΟΜΟΝΟΙΑ – Παφιακός
Γεμίζουμε το «Ελευθερία», φέρνουμε το πρώτο πρωτάθλημα πετόσφαιρας στο Σωματείο μας!