Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν ο αρχηγός της της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώργος Κωνσταντίνου, στο μήνυμα που έστειλε στον κόσμο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (05/12), στις 19:00, στο στάδιο “Ελευθερία”. 
“Ελάτε στο γήπεδο και θα απολαύσετε την ομάδα μας. Σας θέλουμε δίπλα μας. Η παρουσία σας, θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Θα νιώσουμε ότι πιστεύετε σε εμάς και αυτό θα μας κάνει να δώσουμε ακόμη περισσότερα στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε να δούμε οικογένειες. Με παλμό και ενθουσιασμό. Η μέρα και η ώρα προσφέρεται για καλή προσέλευση”, ανέφερε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε μία ξεκάθαρη ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
“Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ με κάθε σεβασμό. Είναι μία φορμαρισμένη ομάδα, λόγω και των επιτυχιών που είχε στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα με βάθος, καθώς διαθέτει 10-12 ισάξιους παίκτες. Ωστόσο, αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο αυτό το παιχνίδι” επεσήμανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσθεσε: “Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά από πλευράς τακτικής. Ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο και πού θα στηρίξουμε τις προσπάθειές μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι”. 
Όσο αφορά τις επιδιώξεις της ομάδας μας, ανέφερε: “Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως σε κάθε παιχνίδι. Οι επιτυχίες θα έρθουν. Από πλευράς εμφανίσεων, θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, σε επαγγελματικά επίπεδα, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Ωστόσο, στις λεπτομέρειες και λόγω κούρασης, δεν πήραμε περισσότερες νίκες. Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Έτσι θα φτάσουμε πιο κοντά στις επιτυχίες. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων. Οι επιτυχίες, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν”. 
Ακολούθως, ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και αυτός είναι ο λόγος που καταφέρνουμε να ξεπερνούμε τις δύσκολες στιγμές μετά από κάθε ήττα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και διαπιστώνεις την στεναχώρια μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Όμως σαν οικογένεια βγαίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτά. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στην τεχνική ηγεσία”. 
5η αγωνιστική 
04/12, 19:00 ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ
05/12, 19:00 Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ
06/12, 17:00 Αναγέννηση Γερμ. – Απόλλων
06/12, 17:00 ΕΘΑ – Κεραυνός
Βαθμολογία 
1. Κεραυνός 4-0 8
2. Απόλλων 4-0 8
3. ΕΘΑ 3-1 7
4. ΑΕΚ 2-2 6
5. Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3 5
6. ΑΠΟΕΛ 1-3 5
7. ΕΝΠ 1-3 5
8. Αναγέννηση 0-4 2