Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι προπονήσεις διεξάγονται επί καθημερινής βάσης, εκτός Τετάρτης και πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ιδρύματος “Χρίστου Στέλιου Ιωάννου”.

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα, απέναντι στην ΠΥΡΓΑ FC U13, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών, στις 9 το πρωί. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Η ποδοσφαιρίστρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώτα Ρήγα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Επίσημα ξεκινήσαμε προετοιμασία την περασμένη βδομάδα, όμως ανεπίσημα προπονούμαστε από τον Ιούλιο. Το Συμβούλιο και η Επιτροπή μας παρέχει τα πάντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλήτρια. Υπάρχει ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τιμ, ενώ λαμβάνουμε υποστήριξη και από φυσιοθεραπευτή, μασέρ και διατροφολόγο”.

Επίσης, η Γιώτα Ρήγα σημείωσε: “Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικές και να διεκδικούμε την νίκη. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά παρουσίας της ομάδας, καθώς πέρσι ήμασταν σε συνεργασία με την Λευκοθέα. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πολλές νέες παίκτριες, περίπου 20 και είναι όλες Κύπριες. Υπάρχει πλάνο, με στόχο σε τρία χρονιά να είμαστε πρωταθλήτριες. Για να το πετύχουμε αυτό, θέλουμε τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κοντά μας, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».