Επιτυχία χαρακτήρισε, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η ποδοσφαιρίστρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάρα Παπαδοπούλου, το ενδεχόμενο πρόκρισης της ομάδας μας στους “4” του κυπέλλου και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει την Κυριακή, στον αγώνα απέναντι στην Χρυσομηλιά.

Αρχικά η Σάρα Παπαδοπούλου σημείωσε: «Θα τεθούμε αντιμέτωπες με μια καλή ομάδα, απέναντι στην οποία συναντήσαμε δυσκολίες στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένες από το ξεκίνημα, πολύ προσεκτικές στην άμυνα και χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε τον στόχο μας. Πιστεύουμε στην πρόκριση».

Για την πορεία της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο η Σάρα Παπαδοπούλου σημείωσε: «Ο στόχος της τέταρτης θέσης, που είχαμε θέσει, υλοποιήθηκε, κάτι που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενες. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά παρουσίας της ομάδας μας και θεωρώ πως θα είναι μεγάλη επιτυχία εάν προκριθούμε στους τέσσερις της διοργάνωσης. Επίσης μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τον κόσμο, τον οποίο καλούμε να δώσει μαζικό παρών την Κυριακή και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια για πρόκριση».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Απριλίου, στο στάδιο της Ολυμπιάς Λυμπιών και θα ξεκινήσει στις 11:00.