Την προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, για την 5η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, απέναντι στον Απόλλων Λυμπιών, συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Λευκοθέα, οι «πράσινες» έχουν την ευκαιρία απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος να επανέλθουν στις νίκες. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Μαυραδάς, έχει στην διάθεσή του όλες τις ποδοσφαιρίστριες, πλην της Ευδοκίας Ευθυβούλου, η οποία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00 και θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου και όχι στο γήπεδο της Ολυμπιάς Λυμπιών που χρησιμοποιεί η ομάδα μας φέτος ως έδρα, καθώς αυτό το διάστημα στο γήπεδο γίνεται επανασπορά.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Γιώτα Ιωάννου: «Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, εμείς προσεγγίζουμε το παιχνίδι χωρίς ίχνος υποτίμησης και με καθαρό μυαλό, στοχεύοντας τη νίκη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να εφαρμόσουμε καλύτερα κάποια πράγματα που μας ζητά ο προπονητής μας. Ο στόχος μας φέτος είναι να χτιστεί μια δυνατή ομάδα για το μέλλον».

Για την πορεία της προετοιμασίας και για τον κόσμο, η Γιώτα σημείωσε: «Στοχεύουμε μέσα από τις προπονήσεις να επιτυγχάνουμε ομαδική και ατομική βελτίωση, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα θέλαμε τον κόσμο κοντά μας. Θα μας ευχαριστήσει πολύ, εάν έχουμε μαζική υποστήριξη την Κυριακή».

Η βαθμολογία (4 αγώνες)

1. APOLLON LADIES  10
2. BARCELONA FA  10
3. Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ  9
4. ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ  8
5. ΠΑΦΙΑ  6
6. ΟΜΟΝΟΙΑ  4
7. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  4
8. CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ  3
9. Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  2
10. ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών  0

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής

ΟΜΟΝΟΙΑ vs ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών
APOLLON LADIES vs ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ
Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΠΑΦΙΑ vs Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΣΩΜΑΤΕΙΟ BARCELONA FA