Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε σημαντικές πληροφορίες για τους αθλητές της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την προσπάθειά τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με στόχο την κατάκτηση τίτλων. 
– Κατηγορία Ανδρών
Όνομα: Μάριος Αθανασιάδης
Εμπειρία:  15 χρόνια ποδηλάτης 
Πρωταθλητής Κύπρου στα αθλήματα Αντοχής Δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης Δρόμου , πρωταθλητής  Ορεινής Ποδηλασίας, κατέκτησε την 1η θέση στο Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας,  είχε συμμέτοχη σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και συμμέτοχη στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας. Επίσης, ο Μάριος είναι εκπαιδευτής Ποδηλασίας στην Σχόλη Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
– Κατηγορία Ανδρών
Όνομα: Ανδρέας Νικολάου
Εμπειρία:  14 χρόνια ποδηλάτης
Πρωταθλητής Κύπρου στα άθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου, έχει συμμέτοχη στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, έχει κατακτήσει κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας, ενώ είναι εκπαιδευτής Ποδηλασίας στην Σχόλη Ποδηλασίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
– Κατηγορία Ανδρών
Όνομα: Ανδρέας Πετρίδης
Εμπειρία:  5 χρόνια ποδηλάτης
Ο Αντρέας Πετρίδης είναι πρωταθλητής Κύπρου στο άθλημα Αντοχής Δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης δρόμου, ενώ έχει κατακτήσει την 1η θέση στο κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας, και συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας. 
– Κατηγορία Ανδρών
Όνομα: Μάριος Κωνσταντίνου
Εμπειρία:  1 χρόνο ποδηλάτης
Ο Μάριος πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα ως ποδηλάτης και διακρίνεται για τον ζήλο και την θέλησή για συνεχή βελτίωση. 
– Κατηγορία Γυναικών
Όνομα: Άντρια Χριστοφόρου
Εμπειρία:  6 χρόνια ποδηλάτησα
Είναι πρωταθλήτρια Κύπρου στο άθλημα αντοχής δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης δρόμου, όπως και πρωταθλήτρια ορεινής ποδηλασίας. Κατέκτησε την 1η θέση στο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας, συμμετέχει στην εθνική ομάδα ποδηλασίας, ενώ είναι εκπαιδευτής ποδηλασίας στην Σχόλη Ποδηλασίας.
– Κατηγορία Εφήβων
Όνομα: Ανδρέας Μιλτιάδης
Εμπειρία:  5 μήνες ποδηλάτης
Ανερχόμενος ποδηλάτης είναι ο Ανδρέας Μιλτιάδης, ο οποίος δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται. Ξεκίνησε την ποδηλασία πριν 5 μήνες και τα πρώτα του δείγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. 
– Κατηγορία Παίδων
Όνομα: Οδυσσέας Πατσαλοσαβής
Εμπειρία: 3 χρόνια ποδηλάτης
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ασχολείται με το άθλημα της ποδηλασίας για τρία χρόνια και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. 
– Κατηγορία Παίδων
Όνομα: Φώτης Μιχαήλ 
Εμπειρία:  1 χρόνο ποδηλάτης
Πρόκειται για νεαρό ποδηλάτη, ο οποίος πρόσφατα έχει ασχοληθεί με το άθλημα και δείχνει στα πρώτα του βήματα πως το απολαμβάνει. Στόχος του είναι μέσα από την προπόνηση να βελτιώνεται συνεχώς. 
– Κατηγορία Μάστερ 1
Όνομα: Χρίστος Πέτρου
Εμπειρία:  12 χρόνια ποδηλάτης
Ο έμπειρος ποδηλάτης της ομάδας μας έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας.
– Κατηγορία Μάστερ 1
Όνομα: Ξενής Ξενοφώντος 
Εμπειρία:  3 χρόνια ποδηλάτης
Μόλις τρία χρόνια ποδηλάτης είναι ο Ξενής Ξενοφώντος, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην κατηγορία Μάστερ 1. Διακρίνεται για την αγάπη που τρέφει για το άθλημα.
– Κατηγορία Μάστερ 2
Όνομα: Κώστας Ψυχής
Εμπειρία:  5 χρόνια ποδηλάτης
Ο Κώστας Ψύχης έχει να επιδείξει ως κορυφαία του επίδοση την 3η θέση στο Πρωτάθλημα αντοχής δρόμου. 
– Κατηγορία Μάστερ 2
Όνομα: Κούλλης Δαμαλά
Εμπειρία:  8 χρόνια ποδηλάτης
Πολύπειρος ποδηλάτης με σημαντικές επιτυχίες, όπως όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στα άθλημα αντοχής δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης δρόμου, 1η θέση στο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας, ενώ είναι και εκπαιδευτής ποδηλασίας στην σχόλη ποδηλασίας.