Επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της στον χώρο της κυπριακής Πετόσφαιρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία στέφθηκε για 3η συνεχόμενη φορά πρωταθλήτρια και ισάριθμη στην ιστορία του Τμήματος. 

Οι “πράσινοι” κέρδισαν τον Παφιακό, στην κλειστή αίθουσα “Αφροδίτη”, με 0-3 σετ και συμπλήρωσαν τις τέσσερις νίκες που χρειάζονταν, έναντι μίας του αντιπάλου τους. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στις νίκες από τον Παφιακό, εντούτοις επικράτησε στα τέσσερα επόμενα ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες και με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση, κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε σχετικά άνετα το πρώτο σετ με 19-25. Δείχνοντας καρδιά πρωταθλήτριας, πλούσια ψυχικά αποθέματα, αλλά και ποιότητα, κέρδισε το δεύτερο σετ με 28-30, φτάνοντας μια ανάσα από τον τίτλο. Στο τρίτο σετ οι “πράσινοι” με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη κυριάρχησαν και με σκορ 22-25 έκαναν το 0-3, δίνοντας συνάμα το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς!


ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

1. Αχ. Πετρακκίδης, 32 / Διαγώνιος

2. Κ. .Καπνίσης, 20 / Πασαδόρος

3. Σ. Πετρακκίδης. 32 / Κεντρικός

8. Κ. Παφίτης, 30 / Κεντρικός

9. A. Λαμπ (Bra), 36 / Πασαδόρος

10. Κ. Αδάμου. 31 / Ακραίος

11. Ροντρίγκο (Bra), 23 / Ακραίος

12. Αγγ. Αλεξίου, 29 / Κεντρικός

13. Γιώργος Σπανός, 25 / Λίμπερο

15. Μ. Παπαχριστοδούλου, 32 / Λίμπερο

16. Αν. Λούκιανετς, 34 / Ακραίος

Προπονητής: Σάββας Σάββα

Βοηθός προπονητής: Γιαννάκης Χριστοφόρου

Στατιστικολόγος: Ζανέτ Σωκράτους

Ο Σύλλογος συγχαίρει θερμά την τεχνική ηγεσία, τους πετοσφαιριστές, το προσωπικό, την εφορία και ολόκληρο το Τμήμα Πετόσφαιρας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στις δυνάμεις τους, διαχειρίστηκαν με επιτυχία τις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν και πανάξια πανηγυρίζουν σήμερα άλλη μία μεγάλη επιτυχία!