Ντέρμπι με το καλημέρα του 2018 δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 20:00, την Ανόρθωση, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για το προσεχές παιχνίδι αλλά και για αρκετά άλλα θέματα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης.

Αρχικά, ο προπονητής προέβη σε αποτίμηση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος: «Θέλω να πιστεύω ότι τα μηνύματα είναι θετικά. Προσπαθούμε να λειτουργούμε σωστά ως ομάδα, είχαμε μία ήττα στον πρώτο γύρω που ίσως να μπορούσαμε να την έχουμε αποφύγει. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά την οργάνωση. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται σίγουρα και τύχη κάτι που δεν είχαμε στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την δική μας απόδοση και να έχουμε υπομονή και επιμονή».

Για το που θα επικεντρωθεί η ομάδα με τη νέα χρονιά, ο κ.Καλμαζίδης τόνισε: «Η ομάδα θα επικεντρωθεί στη σωστή λειτουργία και δουλειά, τομείς στους οποίους δίναμε από την αρχή ιδιαίτερη σημασία. Ασφαλώς, χρειάζονται και τα αποτελέσματα, όμως το αποτέλεσμα είναι προϊόν σωστής προετοιμασίας. Νομίζω είναι εμφανές ότι όσο περνάει η καιρός βελτιωνόμαστε και το μέχρι στιγμής δείγμα είναι θετικό».

Για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια φωτιά: Με Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Παφιακό, παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά, απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουν την διάκριση όπως και εμείς. Μετά από μια διακοπή υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό κατά πόσο έχει επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τον καθένα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Επίσης, υπάρχουν και αλλαγές στις ομάδες, η προσεχής αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί και περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα».

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας και το ενδεχόμενο προσθαφαιρέσεων είπε: «Μοναδικός αμφίβολος είναι ο Πάμπλο Γκούσμαν ο οποίος είχε υποστεί ένα μικρό διάστρεμμα στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα, όμως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να το ξεπεράσει και να μπορεί να μας βοηθήσει στον αγώνα με την Ανόρθωση. Όσο αφορά της μεταγραφές, δεν σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση».

Τέλος, ο Γιάννης Καλμαζίδης έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Επίσης, τη νέα χρονιά να έχουμε πίστη και επιμονή σε ό,τι και να κάνουμε».

Η Βαθμολογία (9 αγώνες)

ΠΑΦΙΑΚΟΣ 24
ΟΜΟΝΟΙΑ 21 (8 αγώνες)
ΑΠΟΕΛ 16
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 16 (8 αγώνες)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ 13
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 10
ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 5
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. 0

Τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής:
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΑΠΟΕΛ
ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ