Μετά από 27 χρόνια μεγάλης καριέρας στην ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Πάνος Ηρακλέους έβαλε τέλος στην παρουσία του με την ολοκλήρωση της σεζόν 2013-14.  
Ο «αιώνιος» αρχηγός, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται από τους ιθύνοντες του πετοσφαιρικού τμήματος και τους πρώην συμπαίκτες του, ευτύχησε να κατακτήσει τρία κύπελλα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ οι βοήθειες που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε, ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμες. 
Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές του Τμήματος, ο Πάνος Ηρακλέους επέλεξε να παραμείνει πιστός στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που κατά καιρούς είχε δεχτεί από ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. 
Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προγραμματίζει σύντομα να τιμήσει τον Πάνο Ηρακλέους για την 27χρονη (1998-2014) προσφορά του στην ομάδα μας.  
Ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης, έχει αναρτηθεί στη αποδυτήρια της πετοσφαιρικής μας ομάδας η φωτογραφία που επισυνάπτεται στο κείμενο, ούτως ώστε να μην ξεχνά κανείς την παρουσία και την προσφορά του Πάνου Ηρακλέους στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και να διαπιστώνουν άπαντες με πιο τρόπο η ομάδα μας αναγνωρίζει αυτούς που της προσφέρουν και τη ψυχή τους.