Η Ευρωπαϊκή περιπέτεια της Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ έλαβε τέλος στο Λίμπερετς της Τσεχίας, εκεί όπου δέχτηκε την ήττα με 3-1 σετ και σε συνδυασμό το 1-3 με το οποίο έχασε στη Λευκωσία, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του CEV Challenge Cup. 
Οι «πράσινοι» άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τη συνολική τους παρουσία στη διοργάνωση, απέκλεισαν την Ανόρθωση στο β’ γύρο, ενώ στην επόμενη φάση τέθηκαν νοκ – άουτ από μία ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. 
Η ομάδα μας έβαλε πίεση στους Τσέχους, καθώς με εξαιρετική παρουσία στο πρώτο σετ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, με σκορ 24-26. Ακολούθως, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εμπειρία της Ντούκλα, όπως και ο παράγοντας έδρα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή και ουσιαστικά να «σραγίζουν» την πρόκριση, παίρνοντας τα δύο επόμενα σετ με σκορ 25-20 και 25-19. 
Το τέταρτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα μας να το χρησιμοποιεί περισσότερο για συλλογή εμπειριών και στο οποίο χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι πετοσφαιριστές της. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με σκορ 25-12, με τους φιλάθλους της Ντούγκλα να χειροκροτούν «ζεστά» τους πετοσφαιριστές της ομάδας μας για την προσπάθειά τους.