Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία του ποδηλάτη της Ομόνοιας, Αντρέα Πετρίδη, στην Μολδαβία όπου είχε πάει για να συμμετάσχει στο Cycling Presidency Cup. 

«Δεν έχει σημασία η τελική θέση που έχω πάρει στην κατάταξη. Το σημαντικό είναι πως έχω αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες, οι οποίες θα με βοηθήσουν στις επόμενες αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Το επίπεδο του τουρνουά ήταν αρκετά ψηλό και μόνο θετικά έχουμε πάρει από τη συμμετοχή μας», ανέφερε ο αθλητής στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας. 

Το τουρνουά διήρκησε τρεις μέρες. Ο Αντρέας Πετρίδης μας είπε για την πρώτη: «Ο πρώτος αγώνας αφορούσε ατομική χρονομέτρηση 25 χιλιομέτρων. Έλαβαν μέρος 70 αθλητές και κατάφερα, με αρκετή προσπάθεια, να τερματίσω στην 36η θέση», ενώ στη συνέχεια μας σχολίασε τη δεύτερη μέρα: «Διεξήχθη αγώνας αντοχής με 70 συμμετοχές, με οκτώ γύρος των 11 χιλιομέτρων. Αν και ξεκίνησα καλά τον αγώνα και βρισκόμουν πάντα στο κυρίως group, στον προτελευταίο γύρο άρχισαν οι επιθέσεις από όλες τις ομάδες με στόχο να αποσπαστούν από το group». 

Τέλος, για τη τρίτη μέρα ο αθλητής μας στη κατηγορία εφήβων ανέφερε: «Ο αγώνας διεξήχθη σε 12 γύρους των 3.5 χιλιομέτρων και έλαβαν μέρος 65 αθλητές. Ο ρυθμός ήταν πολύ ψηλός, με μέση ταχύτητα 40 χιλιομέτρων. Ένιωθα κουρασμένος από τις δύο προηγούμενες μέρες, όμως κατάφερα να κρατηθώ στου group τους οκτώ από τους 12 γύρους!».