Πιστή στο ραντεβού της ήταν η LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας κέρδισε με 3-0 την Ανόρθωση, αυξάνοντας στους τέσσερις βαθμούς την μεταξύ των δύο ομάδων διαφορά. 
Οι «πράσινοι» με την εμφαντική τους νίκη, αλλά και την συγκλονιστική τους παρουσία, επιβεβαίωσαν ότι είναι η κορυφαία ομάδα στη φετινή σεζόν, ενώ απέδειξαν τη μεγάλη τους «δίψα» για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος. 
Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του «μαραθωνίου» και η ομάδα μας θέλει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Ανόρθωση, ούτως ώστε να κόψει πρώτη το «νήμα». 
Όσο αφορά το αγωνιστικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παρκέ του «Ελευθερία», δείχνοντας τις προθέσεις της από το πρώτο σετ κερδίζοντας με 25-18. Στο δεύτερο σετ με καθαρό μυαλό και ηρεμία η ομάδα μας άντεξε την πίεση και κέρδισε με 25-21. 
Απαλλαγμένη από το άγχος και με κεκτημένη ταχύτητα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε συγκλονιστική παρουσία στο τρίτο και τελευταίο σετ, το οποίο κέρδισε με το επιβλητικό 25-13, φτάνοντας στη νίκη με 3-0, που της χάρισε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.