Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ανόρθωση στο «Θεμιστόκλειο», σε παιχνίδι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αναγέννησης επί του Παφιακού με 3-2, παρέμεινε στην 1ης θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Δερύνειας. 
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν αποφασισμένοι το παιχνίδι και κατάφεραν να κερδίσουν με επιβλητικό τρόπο το πρώτο σετ, με σκορ 19-25. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα μας, καθώς στο δεύτερο σετ αν και βρέθηκε να προηγείται με 13-16, στο τέλος έχασε με 25-21 και έτσι έγινε το 1-1. Έγκαιρα βρήκε ξανά τα «πατήματά» της η ΟΜΟΝΟΙΑ και επιδεικνύοντας πλούσια ψυχικά αποθέματα κέρδισε το τρίτο σετ με 21-25, παίρνοντας προβάδισμα με 1-2. 
Το τέταρτο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς το προβάδισμα εναλλασσόταν, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο ψύχραιμοι και να κερδίζουν το σετ με σκορ 25-24, οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ η Ανόρθωση ήταν πιο ψύχραιμη στα καθοριστικά του στάδια και παρά την μαχητικότητα της ομάδας μας, κατάφερε να το κερδίσει με 15-13 και συνάμα να πάρει τη νίκη με 3-2 σετ.