Την ήττα γνώρισε η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ από τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 63-92, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως κατάφερε σε ένα στάδιο της γ’ περιόδου να μειώσει ακόμη και στους έξι πόντους. 
Αν και δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η ομάδα μας, εντούτοις με ένα ανέβασμα στη συνέχεια κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, κρατώντας τη διαφορά με το τέλος της πρώτης περιόδου στο -7, με σκορ 13-20. 
Στη β’ περίοδο η ομάδα μας πλήρωσε κάποια διαστήματα στα οποία έχανε την αυτοσυγκέντρωση και υπέπιπτε σε εύκολα λάθη και είδε σταδιακά τη διαφορά να αυξάνεται και να κλείνει τελικά στο -13, με σκορ 36-49. 
Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας μας στη γ’ περίοδο, διάστημα στο οποίο μείωσε τη διαφορά μέχρι και στους έξι πόντους (44-50), ωστόσο στη συνέχεια έχασε το ρυθμό της και σε συνδυασμό με την αστοχία που παρουσιάστηκε, έφεραν στο τέλος το 51-75. 
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η δ’ περίοδος, με την ομάδα μας να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, με αποτέλεσμα η διαφορά όσο ο χρόνος περνούσε να αυξανόταν, με το τελικό 63-92 να ολοκληρώνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.