Ήθελε να δει τον αντίπαλό της στα «μάτια», ήθελε να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, στόχους τους οποίους πέτυχε η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, έστω και εάν στο τέλος έχασε από τον Κεραυνό με σκορ 70-83, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και την έναρξη της τρίτης περιόδου, σε ένα χρονικό σημείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο το βάθος που είχε ο Κεραυνός, αλλά και η εμπειρία του. Η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου και βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία. 
Μόνο ρόλο κομπάρσου δεν ήθελε να είχε η ομάδα μας στο παιχνίδι, κάτι που φρόντισε να δείξει από την πρώτη περίοδο, στης οποίας τα αρχικά στάδια κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, ενώ με ένα ξέσπασμα στο φινάλε, την ολοκλήρωσε ευρισκόμενη μπροστά στο σκορ με 15-12. 
Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν τη δεύτερη περίοδο οι «πράσινοι», εκτοξεύοντας τη διαφορά ακόμη και στο +8, την οποία οι φιλοξενούμενοι με την εμπειρία τους, αλλά και το μεγαλύτερο βάθος τους κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο να καλύψουν, φτάνοντας το σκορ στο 40-40. 
Στην Τρίτη περίοδο η ομάδα μας προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, ωστόσο παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε στα αρχικά στάδια, στη συνέχεια ο Κεραυνός σταδιακά άνοιγε τη διαφορά, φτάνοντάς την με το τέλος στο ανώτερο της επίπεδο όσο αφορά το παιχνίδι, στο +9, με σκορ 57-66.
Ένα Γολγοθά είχε να ανέβει η ομάδα μας στην τέταρτη περίοδο, καθώς πέραν της σημαντικής διαφοράς στο σκορ, θα έπρεπε να υπερνικήσει την δική της κούραση και την πληρότητα του ρόστερ του Κεραυνού. Οι «πράσινοι» έδωσαν μεγάλη «μάχη», χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα με σκορ 70-83.