Συνέπεια επέδειξε η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ στις καλές αγωνιστικές παρουσίες και απέναντι στον Απόλλωνα, μέσα στη Λεμεσό, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους, διεκδίκησαν μέχρι τα τελικά στάδια τη νίκη, ωστόσο στο φινάλε μέτρησε η εμπειρία και οι περισσότερες επιλογές που είχαν οι γηπεδούχοι, στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους και διαμόρφωσαν το 85-76. Η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά μία νίκη και τρεις ήττες, στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Κοντά στο σκορ κατάφερε να μείνει στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι σε ορισμένα διαστήματα η διαφορά πήγε να ξεφύγει. Η θέληση και το καλό αγωνιστικό πλάνο, ήταν τα στοιχεία που επέτρεψαν στους «πράσινους» να μείνουν στην διεκδίκηση κέρδους, μετά το πρώτο δεκάλεπτο που τελείωσε 22-18. 

Τα ίδια δεδομένα ίσχυσαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε όρθια όταν η διαφορά έφτασε στο +10 και με ένα καλό σερί την έριξε στο +4, διατηρώντας τις ελπίδες της για να φτάσει στη νίκη. Στη συμπλήρωσε του πρώτου μισού της αναμέτρησης, ο δείκτης του σκορ ήταν στο 43-39. 
Το τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε κάτι διαφορετικό να προσφέρει, πέραν από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έφτασαν τη διαφορά στο πιο χαμηλό της σημείο, στο -3, λίγο πριν το φινάλε της, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα καλό σερί στα τελευταία στάδια, κατάφεραν να ανοίξουν στην ψαλίδα στο +6 και να κλείσουν την τρίτη περίοδο στο 68-62. 
Η προσπάθεια της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ στην τέταρτη περίοδο ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς όταν η κούραση είχε καταβάλει και τις δύο ομάδες, το βάθος ήταν αυτό που θα έπαιζε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Στα μισά της διαδρομής ο Απόλλωνας κατάφερε να εκτοξεύσει τη διαφορά ακόμη και στο +12, η ομάδα μας αντέδρασε και μείωσε μέχρι και στο -6, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις στις καθοριστικές τελευταίες φάσεις και έτσι ο αγώνας έληξε με σκορ 85-76.