Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν με την εταιρία L.K.V. Bul Cheese, σύμφωνα με την οποία το όνομα της ομάδας πετόσφαιρας θα μετονομαστεί σε L.K.V. Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ. 
Η συμφωνία προνοεί και διαφήμιση της εταιρίας στο μπροστινό μέρος της φανέλας της πετοσφαιρικής μας ομάδας. Η συγκεκριμένη συμφωνία έχει την προοπτική για να εξελιχθεί και να επεκταθεί στο μέλλον, με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές.  
Το τμήμα πετόσφαιρας του Σωματείου μας εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας, Lyubomir Vachev και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα αποδειχτεί ευεργετική τόσο για την ομάδα μας όσο και για την εταιρία. 
Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί και με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου πρωταθλήματος από την ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
* Στη φωτογραφία το διοικητικό στέλεχος της επιτροπής πετόσφαιρας, Παντελής Φωτίου, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας L.K.V. Bul Cheese, Lyubomir Vachev.