Επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Καλαθόσφαιρας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι “πράσινοι” μετέτρεψαν σε ντέρμπι τον αγώνα με αντίπαλο τον Κεραυνό, στον Στρόβολο, από τον οποίο έχασαν δύσκολα και στις λεπτομέρειες, με σκορ 58-56. 
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από την αρχή του παιχνιδιού, με την Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι “πράσινοι” μείωσαν τη διαφορά μέχρι και στον ένα πόντο, στην τέταρτη περίοδο, όμως ο Κεραυνός ήταν η ομάδα που κατάφερε να παραμείνει μπροστά στο σκορ και στο τέλος να πάρει την μεγάλη νίκη. 
Μπορεί η ομάδα καλαθόσφαιρας να μην πήρε τη νίκη, όμως απέδειξε ότι η σοβαρή προσπάθεια αναδιοργάνωσης του Τμήματος βρίσκεται σε καλο δρόμο. Απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή, άφησε υποσχέσεις για ένα πολύ καλύτερο μέλλον. 
Το επόμενο παιχνίδι της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016, στο στάδιο “Ελευθερία”, κόντρα στον Απόλλωνα και θα ξεκινήσει στις 17:00. Μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλλει το Τμήμα Καλαθόσφαιρας, θα είναι η μαζική παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)
Σμότριτζ 11 (1), Μιχαήλ, Νεοφύτου 3, Στυλιανού 13 (1), Μασάμπα 16, Θεοχαρίδης, Ομπράιεν 5, Μπάρκερ 4, Τόμιτς 6.
Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Κυριάκου, Γεωργίου, Παπακώστας 2, Μάνιγκατ 5 (1), Γουάτσον 11 (1), Ρόμπινσον 15 (3), Νουαουκόνι 14,Τζαμάρ 9.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-9, 36-27, 51-45, 58-56