Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί της Ανόρθωσης, σε αγώνα στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» έπαιξαν για πρώτη φορά στην έδρα τους ως πρωταθλητές Κύπρου και η εμφάνισή τους ήταν επιβλητική, αποδεικνύοντας τη μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχουν από το σημερινό τους αντίπαλο.  
Χωρίς ιδιαίτερη πίεση ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας, φτιάχνοντας άνετα μία καλή διαφορά (10-3) στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, την οποία κατάφερε να διατηρήσει χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές (17-12) και με χαρακτηριστική ευκολία έφτασε στο 1-0 με σκορ 25-14. 
Πιο ανταγωνιστικό ήταν στο ξεκίνημά του το δεύτερο σετ (6-4), με την ΟΜΟΝΟΙΑ σταδιακά να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία (9-6) και με ένα ξέσπασμα να ανεβάζει τη διαφορά σε ψηλά επίπεδα (15-9), μετατρέποντάς το σε υγιεινό περίπατο (20-11), κάνοντάς επίδειξη δύναμης και φτάνοντας στο 2-0 με σκορ 25-16. 
Ισορροπημένο ήταν στα πρώτα του στάδιο το τρίτο σετ (6-6), καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση για να διεκδικήσουν μία καλύτερη μοίρα στο παιχνίδι (8-10), ωστόσο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές φάνηκε η μεγάλη διαφορά ποιότητας στο γήπεδο (15-10) και όλα πήραν τον δρόμο τους με το 3-0 με σκορ 25-15.