Ραδιοφωνική παρέμβαση – 25 Ιανουαρίου 2018 – Κύρια σημεία

Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κερδίσει 16 από τις 21 διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία επτά παιχνίδια:

"Το γεγονός ότι σταδιακά μειώνουμε τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται στις αμέσως πιο ψηλές θέσεις από εμάς, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να καταφέρουμε, εάν συνεχίσουμε με νίκες και στα επόμενα παιχνίδια, να μπούμε ξανά σε πορεία επαναδιεκδίκησης των στόχων μας. Το κάθε παιχνίδι για εμάς έχει την ίδια σημασία, καθώς έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Συνεπώς, αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχοντας πάντα ως στόχο τη νίκη. Υπάρχει ακόμη δρόμος, για να ανατρέψουμε τα υφιστάμενα δεδομένα".

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, που έχει σημειώσει βελτίωση το τελευταίο χρονικό διάστημα:

«Αυτή η ομαδική και ατομική βελτίωση είναι και ο κυριότερος λόγος που η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι αισθητά καλύτερη, σε σχέση με τις επιδόσεις μας απέναντι στις ίδιες ομάδες τον πρώτο γύρο. Ωστόσο, έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης και τομείς στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Εκεί που επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα, είναι στη σταθερότητα και στη συνέπεια. Επιβάλλεται να υπάρχει διάρκεια. Όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και όσο αφορά την παρουσία μας κατά τη διάρκεια ενός αγώνας. Η έλλειψη σταθερότητας, ήταν ένας τομέας που από την αρχή ο κ. Πέτεφ εντόπισε πως υπάρχει αδυναμία και δουλεύει σε αυτό το κομμάτι με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές».

Τα αγωνιστικά νέα της ομάδας:

«Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι το παιχνίδι της Τρίτης. Ο Κανού συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αναμένεται σε περίπου δύο βδομάδες πως θα τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Εκίθα προπονείται κανονικά, όπως και ο Τζαρσίνιο. Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Άλεξ, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες».

Μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου:

«Όπως έχουμε αναφέρει και την περασμένη βδομάδα, ο κ. Πέτεφ δεν επιθυμεί την αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ. Συνεπώς, ο στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρόνων. Η απόφαση για τη θέση που θα ενισχυθούμε έχει ληφθεί και δεν σχετίζεται με την κατάληξη που θα έχει το θέμα με τον Φάνο Κατελάρη»

Για το θέμα με τον Φάνο Κατελάρη:

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με στόχο μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία. Όταν υπάρξει κατάληξη, θα ενημερώσουμε επίσημα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κατάληξη, στόχος είναι να επιτευχθούν οι απαραίτητες συγκλίσεις ώστε να υλοποιηθεί η μεταγγραφή»

Για την παραίτηση του Χρίστου Νεοφύτου:

«Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Νεοφύτου υπέβαλε την παραίτησή του. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην επόμενη συνεδρία του ΔΣ».

Για τον Ράινερ Ράουφμαν:

"Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ράινερ Ράουφμαν. Αξιολογείται η πιθανότητα να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο πόστο, σε συνεννόηση και με τον ίδιο, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση".

January 25, 2018