Εισιτήρια για το Σούπερ Καπ στην πετόσφαιρα, σήμερα έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ
Εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ΑΕΚ Καραβά, θα διατίθενται σήμερα (03/10) έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, από τις 17:00. 
Η τιμή του εισιτηρίου για το Σούπερ Καπ έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Ωστόσο, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει προσθέσει στην τιμή του εισιτηρίου και λαχνό οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, αξίας 2 ευρώ.
Συνεπώς, το εισιτήριο του Σούπερ Καπ που αφορά τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κοστίζει 7 ευρώ, εκ των οποίων το Τμήμα Πετόσφαιρας θα λαμβάνει τα 2 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 5 ευρώ είναι έσοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.
Τα εισιτήρια διατίθενται από την Παρασκευή (02/10) στα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel", στον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, στον ΣΥ.ΦΙ. Περιφέρειας Κιτίου, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας.

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα Κίτιον και θα ξεκινήσει στις 20:00.
 Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της 470 εισιτήρια για την κερκίδα των επισήμων του σταδίου.
Οι φίλαθλοι δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

October 3, 2015