Έκτακτη Γενική Συνέλευση 24/02/2018 (Υπενθύμιση)

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00 στο Ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ.

Απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, και ακολούθως όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη.

Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στη Συνέλευση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Ενημέρωση για ενέργειες που υλοποιήθηκαν και προγραμματίζονται, καθώς και για τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου

2. Συζήτηση

Η διαδικασία είσπραξης συνδρομών μελών θα σταματήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, για να καταρτιστεί ο κατάλογος των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θα λειτουργήσουν, ωστόσο, συνεργεία είσπραξης συνδρομών μελών, την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου όπως έχουν μαζί τους ταυτότητα, άδεια οδήγησης ή διαβατήριο, για επιβεβαίωση των στοιχείων τους.

February 20, 2018